Hei! Tervetuloa virtuaaliseen portfoliooni ✨

Olen sosiaalisesta mediasta innostunut kirjailija ja sivutoiminen yrittäjä, jolla on yli kahden vuoden tausta tuloksellisesta ja monipuolisesta sisällöntuotosta. Fokuksessa on ollut tuotemarkkinointi, uusien asiakkaiden hankkiminen, bränditietoisuuden lisääminen, verkkosivukävijämäärän sekä yhteisön kasvattaminen monissa eri sosiaalisen median kanavissa.

SISÄLTÖ:

Projekti #1: Verkkokauppa Lessly Vintage ja kirja
Projekti #2: Henkilökohtainen brändäys @fiidamariia
Projekti #3: Ryyti-koru verkkokauppa

Valokuvaus / Videokuvaus

PROJEKTI # 1 : Lessly Vintage

Olen rakentanut vintage- ja secondhand -tuotteita myyvän verkkokaupan (Shopify-alustalle), luonut yritykselle brändin ja kasvattanut sen ympärille yhteisöä eri kanavissa. Kahdessa vuodessa seuraajia on kertynyt yhteensä 900 (Instagram + Tiktok -seuraajat yhteenlaskettuna).

* Olen työskennellyt yrityksen parissa sivutoimisesti viimeisen vuoden aikana.

Sisällöntuotanto on sisältynyt graafista suunnittelua, valokuvaamista, videotuotantoa, leikkaamista, postausten kirjoittamista ja markkinatutkimusta.

INSTAGRAM TIKTOK NETTISIVUT

Kirjoitin aiheesta myös kirjan, joka julkaistiin toukokuussa 2022: VINTAGE JA SECONDHAND: luovuutta kestävään tyyliin, Avain 2022.

“Uskon, että käytettyjen vaatteiden historian tunteminen opettaa meitä tekstiilien runsauden keskellä eläviä huomaamaan uudenlaisia merkityksiä vaatevalinnoissamme ja muuttamaan asenteitamme pukeutumista kohtaan. Ymmärryksessä piilee myös keino ratkoa tulevaisuuden tekstiiliongelmia.”

PROJEKTI #2: FIIDAMARIIA

Henkilökohtaisen tilin kasvattaminen:

  • TIKTOK: Lokakuusta 2022 lähtien olen sivutoimisella panostuksella kasvattanut tilini seuraajaluvut nollasta 90.
  • INSTAGRAM: Olen Viimeisen kuukauden (23.10-21.11.2022) aikana kasvattanut seuraajia +30,9 % (eli 70 uutta seuraajaa) ja sisältööni on sitoutunut 557 tiliä (tililläni on tällä hetkellä hieman alle 300 seuraajaa). Lisäksi sisällön vuorovaikutuksia on ollut yhteensä 768.

PROJEKTI #3: Ryytikoru

Lokakuussa 2022 perustetun korukaupan brändin suunnitteleminen ja verkkokaupan rakentaminen.

VERKKOKAUPPA

Valokuvaus
Videokuvaus